praktijk DE KAAI te Ardooie - kinesitherapie en osteopathie

Over mezelf

Ik ben Martijn De Meestere, geboren te Roeselare. Sport werd al sinds mijn jeugd een groot deel van mijn leven. Ik speelde als kind voetbal en het grootste deel van mijn adolescentie was ik actief wielrenner. Door af en toe zelf naar de kinesist te gaan, kreeg ik de microbe voor dit beroep te pakken. Na een 6-tal jaar actief wielrenner te zijn, besloot ik om kinesitherapie te gaan studeren aan de Universiteit van Gent. Hier merkte ik al snel dat deze studies op mijn lijf gegoten waren. Na een succesvolle 5 jaar studeerde ik in 2017 af als Master in de kinesitherapie met als specialisatie musculoskeletale aandoeningen.

Na het behalen van mijn kine-diploma ben ik onmiddellijk in het werkveld gestapt om extra ervaring op te doen. Ik werkte gedurende 4 jaar als sport kinesitherapeut in groepspraktijk te Meulebeke. Daarnaast heb ik mij tijdens deze 4 jaar verder bijgeschoold tot Osteopaat, zodat ik nog meer inzicht kon krijgen in het functioneren van het menselijk lichaam. In 2021 behaalde ik dan ook een master diploma in de osteopathie aan de International Academy of Osteopathy & Buckinghamshire New University.

Sinds 2019 woon ik in Ardooie. Op het kruispunt van de Eeckhoutstraat en de Kaaistraat bevond zich vroeger cafƩ De Kaai. Vandaar heb ik de naam 'De Kaai' behouden. Vanaf 2022 ben ik er dus mijn praktijk gestart. Met zowel mijn diploma kinesitherapie als diploma osteopathie probeer ik zo'n groot mogelijke patiƫntenpopulatie te helpen!

Neem contact op
praktijk DE KAAI te Ardooie - kinesitherapie en osteopathie
Onze diensten

Wat bieden we u aan?

Martijn De Meestere is naast geconventioneerd kinesitherapeut ook master in de osteopathie. Voor de recreatieve sporter als voor de professionele atleet bieden we sportbegeleiding aan.

Kine Osteo Sport