praktijk DE KAAI te Ardooie - kinesitherapie en osteopathie

Osteopathie

Osteopathie is een behandelingsmethode waarbij de mens in zijn totaliteit wordt benaderd. Osteopathie gaat uit van een holistische visie waarin 3 fundamentele systemen centraal staan: het craniosacrale systeem, het viscerale systeem en het parietale systeem. Elk systeem kan zijn invloed hebben op een ander systeem zodat lichamelijke klachten ook een niet-parietale oorzaak kunnen hebben. Als osteopaat zoeken we in welke van deze drie systemen het hoofdprobleem van de patiënt zit.

Na het osteopathisch onderzoek wordt er een behandelingsplan opgesteld. Omdat de osteopaat op zoek gaat naar de oorzaak van uw klachten wordt dus niet altijd de pijnlijke zone als eerste behandeld.

Indicaties voor een osteopathische consultatie zijn divers: rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, uitstralingspijnen, ademhalingsproblemen, verteringsproblemen, slaapproblemen, neus/keel/oor, continue verkoudheden, immuniteitsproblemen, ...

Voor een osteopathisch consult is een doktersvoorschrift niet nodig.

Tarieven:

50/consult (+-45min)
Neem contact op
praktijk DE KAAI te Ardooie - kinesitherapie en osteopathie
Onze diensten

Wat bieden we u aan?

Martijn De Meestere is naast geconventioneerd kinesitherapeut ook master in de osteopathie. Voor de recreatieve sporter als voor de professionele atleet bieden we sportbegeleiding aan.

Kine Osteo Sport